Banken

Het aanbod bankstellen dat Vegers Meubelen biedt is enorm veelzijdig. Een zachte bank met een landelijke uitstraling in stof, een designbank in leder, een grote hoekbank, een relaxbank, een klein bankstel, een loungebank, een electrisch verstelbare bank of outlet bank, alles kan! Bekijk ons aanbod en ontdek de uiteenlopende modellen, stijlen en materialen.
Bij veel modellen is het zitcomfort ook nog eens aan te passen in zowel hardheid, zithoogte, zitdiepte en rughoogte.

Bekijk assortiment

Kasten

Kasten, dressoirs en wandmeubels zijn er in vele uitvoeringen. Zowel staand als hangend aan de muur. Zijn belangrijkste functie is dat hij onze waardevolle spullen opbergt. Hoe we de kast indelen en in wat voor een materiaal of kleur is eindeloos. Breng daarom eens een bezoek aan onze showroom en laat u door onze deskundige adviseurs eens inlichten over de vele mogelijkheden.

Bekijk assortiment

Tafels

Onze collectie tafels is zeer uitgebreid. Wij hebben eettafels, salontafels en bijzettafels in vele maten en uitvoeringen. Van rustiek en stoer hout tot strak en modern. Er zijn diverse tafelprogramma’s waar wij uw tafel geheel naar uw wensen kunnen samen stellen. Het is dus zeker de moeite waard om een keer langs te komen in onze showroom om alle mogelijkheden eens op uw gemak te bekijken.

Bekijk assortiment

Contact

Vegers Meubelen
In de Cramer 198
6412 PM Heerlen
T 045 57 55 000

Openingstijden

Maandag                        13u00 – 18u00
Dinsdag t/m Vrijdag      09u30 – 18u00
Zaterdag                         09u30 – 17u00
Zondag                            12u00 – 17u00
Iedere laatste zondag
van de maand

 

Stel uw vraag!