All in House Service 5 jaar

Een nieuw meubel, een kostbaar bezit

Een nieuw meubel is een kostbaar bezit en u wilt hier dan ook jaren plezier aan beleven. Overweeg dan de aanschaf van All in House Service 5 jaar aanvullende service. Met het All in House Service programma heeft u de zekerheid dat u 5 jaar gegarandeerd plezier gaat beleven aan uw nieuwe aanwinst. Mocht er zich in deze periode toch een probleem voordoen, dan bent u gegarandeerd van een snelle en vakkundige oplossing bij u aan huis.

Wat houdt het All in House Service programma in ?

All in House Service is een aanvullend full service programma van 5 jaar. Tevens biedt All in House Service op tal van problemen service die normaliter niet onder de normaal geldende fabrieksgaranties vallen. U breidt de service uit, waardoor u de zekerheid heeft van 5 jaar probleemloos genieten. De service wordt bij u aan huis verricht.

Wat mag u van deze service verwachten ?

 5 jaar uitgebreide constructieservice 

 • Het opvullen van losse kussens als deze na verloop van tijd overmatig zijn gaan inzakken.
 • Het opvullen of verstevigen van zitmeubelen met een vaste zit als deze na verloop van tijd overmatig zijn gaan inzakken.
 • Het opspannen bij overmatig rimpelen of plooien van bekledingsstof (indien mogelijk).
 • Het aanspannen van singelbanden.
 • Het vastzetten van verenclips.
 • Herstellen of vervangen van nosagveren.
 • Het herstellen van bedieningsmechanieken.
 • Herstellen of vervangen van elektrische delen zoals motoren, trafo’s.
 • Het repareren van losgeraakte stiknaden.
 • Het inzetten van losgeraakte knopen.
 • Het vastzetten van losgeraakte verbindingen.
 • Het verhelpen van piep- en kraakgeluiden.
 • Het verwijderen van pilling bij textiel.
 • Het verwijderen van vlekken in zowel leder als textiel.

5 jaar aanvullende vlekkenservice

Textiel

Indien u een zitmeubel aanschaft van textiel, dan kunt u het meubel voorzien van een bijgeleverd textiel beschermingsproduct. Zo is uw meubel optimaal beschermd tegen olie, water en vet (zoals eet- & drinkwaren). Deze substanties krijgen geen kans een blijvende vlek te veroorzaken. Zo bent u 5 jaar gegarandeerd van een vlekvrij meubel. Mocht er binnen 5 jaar toch een vlek ontstaan die door uzelf niet te verwijderen is, dan komt een specialist bij u thuis de vlek kosteloos verwijderen.

 • Dranken zoals: Koffie, thee, chocolademelk, cola, vruchtensap, wijn, bier en likeur
 • Voedingsmiddelen zoals: Tomatensaus, jus, pindakaas, chocoladepasta, jam ketchup, mayonaise en curry
 • Alle af- en uitscheidingen van mens en zoogdier zoals: Transpiratie, huidvet, bloed, urine, braaksel en ontlasting

Leder & lederlook

Indien u een lederen (of lederlook) zitmeubel aanschaft, ontvangt u voor de periode van 5 jaar bijpassende verzorgingsset(s). Deze speciaal ontwikkelde verzorgingsproducten voorzien bijvoorbeeld het leder van de benodigde voeding, waardoor het zijn natuurlijke souplesse behoudt. Tevens biedt dit product optimale bescherming tegen alle vlekken op basis van olie, water en vet, maar ook tegen bijvoorbeeld het afgeven van kleding, inkt, cosmetica, etc. Mocht er binnen 5 jaar toch een vlek ontstaan die door uzelf niet te verwijderen is, dan komt een specialist bij u thuis de vlek kosteloos verwijderen. Zo bent u 5 jaar gegarandeerd van zit plezier.

 • Dranken zoals: Koffie, thee, chocolademelk, cola, vruchtensap, wijn, bier en likeur
 • Voedingsmiddelen zoals: Tomatensaus, jus, pindakaas, chocoladepasta, jam ketchup, mayonaise en curry
 • Alle af- en uitscheidingen van mens en zoogdier zoals: Transpiratie, huidvet, bloed, urine, braaksel en ontlasting
 • Overige vlekken en schades: Kledingafgifte, cosmetica, nagellak, balpen, uitwasbare inkt, lijm, nadelige invloeden van medicijngebruik, craquelé affect, bijtsporen van huisdieren (éénmalig), brandgaten en brandvlekken (uitsluitend bij leder).

Voor geoliede, gewaxte of geschuurde (nubuck) ledersoorten (open leersoorten) is de vlekkenservice alleen geldig voor dranken en voedingsmiddelen. 

Hoe komt u in aanmerking voor deze service ?

U kunt uitsluitend bij aanschaf van een nieuw meubel de All in House Service voor een geringe meerprijs van € 40,- per zitplaats aanschaffen. Voor de open leersoorten € 50,- per zitplaats. Indien u hiervoor kiest, zal Vegers Meubelen u aanmelden voor deze service bij All in House B.V. Zodra zij deze aanmelding hebben ontvangen zullen zij u een persoonlijk Service certificaat toesturen. Deze is voorzien van een uniek service nummer. Mocht u in de looptijd van 5 jaar een aanspraak willen maken op deze service, dan kunt u dit doen via het telefoonnummer wat op uw certificaat staat vermeldt of via hun website.

Uitgesloten voor deze service zijn meubels bedoeld voor projectmatig gebruik of voor commerciële doeleinden, productspecifieke eigenschappen die bijdragen aan het karakter van het meubel, normale vervuiling en slijtage en oneigenlijk gebruik van het zitmeubel.

OPENINGSTIJDEN

Maandag 13u00 – 18u00
Dinsdag t/m Vrijdag 09u30 – 18u00
Zaterdag 09u30 – 17u00
Zondag 12u00 – 17u00
Iedere laatste zondag van de maand

MAAK EEN AFSPRAAK MET DE ADVISEUR

 

ALL IN HOUSE SERVICE

U bent zuinig op uw zitmeubel en u verzorgt het zoals dat hoort. Toch kan er per ongeluk iets op worden gemorst of kan er onverwacht een probleem ontstaan dat u zelf niet goed kan oplossen. Dan is het fijn dat u een beroep kunt doen op onze professionele organisatie die u de juiste oplossing kan bieden.

Contact

Vegers Meubelen
In de Cramer 198
6412 PM Heerlen
T 045 57 55 000

Openingstijden

Maandag                        13u00 – 18u00
Dinsdag t/m Vrijdag      09u30 – 18u00
Zaterdag                         09u30 – 17u00
Zondag                            12u00 – 17u00
Iedere laatste zondag
van de maand

 Lees privacystatement